Followers

Thursday, April 11, 2013

Shabby sling clutch & Tote bag ~ Pinky Winky! 12/4/13

Salam Jumaat & Gud morning... Pagi2 kite update blog dulu ye... Kali ni kite update pasal beg pulak la kan... Beg yg hot apabila di update di FB... (perasan sket)..:) Sling bag n tote bag ni diperbuat dari material linen... Sangat comel & sesuai di bawa ke mane-mane... Shabby kan warna dia... I like!! Kat bawah ni hasil tempahan dari customer.. So if ada pertanyaan boleh la sms, inbox fb, emel, wassapp or wechat!.. :)
Jom cuci cuci mata!







Koleksi ibu n anak gitu...:)

Wednesday, March 20, 2013

Cute frame Cute gift ~ 210313

Assalamualaikum n selamat pagi... Salam hari Khamis....(^^,)
Today nak post another frame2 yg dah selamat sampai pun pada tuan punya yang tempah..
Harap2 la semuanya berpuas hati ye...
Sweethandicraft pun sangat suka buat frame ni... So any pertanyaan boleh la calling2, wassup2, emel, or ber fb2 k... (^^,)







Tuesday, March 5, 2013

Cute pillow lagi....~ 060313

Salam hari rabu~ lately ni mmg teramat2 bz...dengan keje...urusan hangkut brg2 ke umah baru... Sambil2 menyiapkan oder yg beratur... So now cuci2 mate yokss!






Bantal yg last ni xdpt nak show pict yg di ambil by Sweethandicraft sendiri...sebab hp kene format b4 sempat di publish gambarnye....:)
Any pertanyaan seperti biase boleh dibuat melalui emel, fon no or fb okeh! tq!

Friday, February 8, 2013

Embroidery towel 09/02/13

Salam semua....now oder untuk embroidery towel sedang di buka ye... apa2 pertanyan boleh di buat ke emel, fon no or fb Sweethandicraft di sini ==> Sweethandicraft Pages



Price utk towek dewasa termasuk sulam - RM35.00 dan towel baby - RM25.00
Price x termasuk postage...boleh request nama dan warna towel...bergantung kepada available or x...(^^.)

Wednesday, February 6, 2013

Embroidery towel 07/02/13

Salam semua....now oder untuk embroidery towel sedang di buka ye... apa2 pertanyan boleh di buat ke emel, fon no or fb Sweethandicraft di sini ==> Sweethandicraft Pages





Price utk towek dewasa termasuk sulam - RM35.00 dan towel baby - RM25.00
Price x termasuk postage...boleh request nama dan warna towel...bergantung kepada available or x...(^^.)

Wednesday, January 30, 2013

Cute frame 31/01/13

Salam semua...end of month baru nak update blog...so today nak bagi tunjuk koleksi2 frame yg dah lama pun hantar pada tuan punye...(^^,)







Tuesday, January 8, 2013

Cute Pillow 09/01/2013

Salam tahun baru 2013 all!! Belum terlambat lagi kan nak wish new year.... So sempena tahun baru ni kite update gambar2 cute pillow pula la yek...dah lame x interframe cute2 pillow ni...banyak share kat FB je... Untuk mengelakkan kesulitan,sila buat tempahan awal ye...(^^,)...Selamat cuci2 mata...




Kalu nak tengok lebih banyak choice or senang nak oder, boleh la pm melalui FB Sweethandicraft di sini ====>https://www.facebook.com/pages/Sweethandicraft/154760167924189

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com