Followers

Wednesday, November 30, 2011

Baby Bear Beanie Hat

Salam all...kali ni post SH lain dari lain sket..slalu post pasal jait menjait kan...kali ni nak post pasal crochet plak...Crochet baby hat ni ade lah produk terbaru keluaran SH...so jika berminat boleh la place oder ye...:)
warne boleh d request...:)

comel gile kan model ni...one of my anak sedare...:)

RM15.00 (ext postage)

Wednesday, November 23, 2011

Sling Bag - cotton fabric

Salam n gud evening ollss..(kali ni dah petang)...hehe...ok kali ni SH nak post pasal beg lgk yg dah siap direka cipta....so bleh cuci2 mate ye...nak oder amat di alu2kan..





 Comel n sweetkan???
Sangat sesuai utk remaje2 yg comel2 n kiut miut...
Sling bag ni di jual dengan harga RM30 termasuk postage ke semenanjung....

Tuesday, November 22, 2011

Bulk Keychain



Salam n mowningssss...Last week dalam kebizian tgk sukan sea..sempat jugak SH menyiapkan oder keychain2 dari 2 org customer SH...dah lame kan x update pasal2 keychain ni...

Keychain Jersey ni di oder oleh sis Nurul Farha..

Keyhain jersey ni oder from sis Nurul Farha
 And keychain strawberry and others ni di oder oleh sis Dayang Syafidah...

strawberry comel

i heart u

sweet butterfly

orange monster

gift...(^^,)..
Sume keychain2 ni telah pun selamat sampai kepade tuannye...thanks girls...(^^,)

Sunday, November 13, 2011

TOte Bag - Cotton fabric

Yg ni pule tote bag...dalam ade lining n poket ber zip...sesuai utk bawak2 p kelas ke...comel utk mude mudi...:)

yg ni price dia RM30 inc postage...ke semenanjung..

Reversible Bag - Cotton fabric


Kali ni SH nak post produk terbaru Sweethandicraft..iaitu BAGS...wat mase ni ade la sket2 adik SH wat ready stok utk bag ni...if nak tempah pun buleh....:)


Ni name dia Reversible bag...buleh gune tukar2 luar & dalam..
ikut la mud korg time tu..hihi...pict ni contoh modelnye pakai le ye..:)





Untuk promosi ni harge utk Reversible bag ni adelah RM25.00 termasuk postage...Buleh la request kaler juge...:)

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com