Followers

Sunday, December 19, 2010


order from yana n kawan2....so cute...

HP Casing ni comelkan...dalam dia di lapik dengan kain cotton...bleh request name jugak...cume RM8 per pcs...

Wednesday, December 15, 2010

Cute little pillow






Oder ni jauh nuuunn dari kedah...from Ms Wan Sabariah...Thanks a lot...

Tuesday, November 16, 2010




yang ni order from ery susu n the geng...thank a lot guys...(^^,)

Monday, November 8, 2010




Sweet little gift for love one...(^^,)
Cute little pillow (30cm x 17cm)
Just only for RM 25...Thats price INCLUDING postage fee...
Can request name and design on it...

Tuesday, November 2, 2010

Keychain comel 3








Keychain-keychain ni adalah tempahan dari adik2 di Maahad Pontian...Tengkiu adik2...terutamanya adik Fika comey...Keychain yang comel di packing comel2 utk adik2 yang comel....(^^,)

Monday, November 1, 2010

book mark ciut miut...


kodok2 ijau yang comel....mesti seronok bace buku dengan bookmark nih...xyah lipat2 muke surat lagik...(^^,)

Sunday, October 31, 2010

Tempahan keychain name yg HOTTT!!!



Minggu nih bz menyiapkan tempahan keychain name...yang paling x tahan n terharu bile Mummy selaku tukang jahit yg otai turun padang tolong jait...huhu....Siap bakul baju sume kuar...dah x main bekas kecik2 dah...haha...

keychain comel 2




More keychain pict to view...(^^,)

Saturday, October 30, 2010

Keychain comel




Keychain2 nih macam pisang panas...siap je terus paking n hantar...bagus2...hepi bile tgk hasil kerja tangan sendiri...

Monday, October 25, 2010

Keychain name yg mendapat sambutan hangat....caye x???



Sweet...Cute...Fun....Colourfull....Adorable...

At last aku berjaya jugak untuk memblogkan diri aku nih..
Saje nak share hasil tangan aku yg x seberapa nih..
Actually nih la hobby aku... I luv craft...
Cume mase tu selalu je x mengizinkan....
But impian utk menggunakan bakat utk pergi jauh...tetap tersimpan...cewah....

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com