Followers

Thursday, July 5, 2012

Tissue Box Cover

Salam..Today saja nak pos another new product ~~Tissue Box Cover~~
Actually dah lame customer request..baru ni la sempat terbuat..pastu rase cam seronok pulak..(^^,)..
Ni la hasilnye...





Yuummmmyyyyy!!!!!!Strawberry fresh dari Cameron Highland..Ahakksss...

Tuesday, July 3, 2012

Booth paling Awesome!!~~Getup Kluang-300612

Salam~~300612 ari tu kiteorg join another booth #Kluang..macam biase ikut group JOHO (Group paling ossem)..Ni kali ke 4 kiteorg join booth..(BP,Twtup Joho,Tun Sri Lanang n Getup Kluang)...1st mase dpt invitation tu berpikir banyak kali jugak la...coz Kluang tu jauh..takut adik2 a.k.a partner xnak..Tapi bile tgk2 aturcara n di buat pun kat Kluang Mall yg tentu2 crowd ramai..Kiteorg pun On!!..Sebulan tau date,start prepare barang sume..Work Hard siang malam utk pastikan booth kami akan penuh...and kali ni dah ade lebih experience since last 3 booth tu dah tau barang ape yg ade market...So Alhamdulillah...Sume berjalan lancar...Its a great experience!!Sambutan yg awesome n...Speechless...Thanks all...Mmmuuaahhh!!!

Taraaa!!!Comel x booth kami...Sweethandicraft Hot Crew!!

Close up sket..Nak tayang Owl tu..:)..Credit to Brother in law sebab rajin n kreatif mengecat banner comel tu ok!!

Belek jangan x belek...:)

A full of love from my big Heart for him....

ahakkksss...Kesian mom...

Getup Kluang best!!

Cute little supporter...

Dah malam..Kemah bukak sebab dah gelap...barang pun tggl tu2 je...
Alhamdulillah...here the memories...hope pas ni ade rezeki lagi...selagi terdaya utk follow JOHO...Wassalam...

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com