Followers

Terma & Syarat

Intro

Sebelum anda baca T&C utk oder..SH bg sket intro ye...about handmade keluaran SH ni...

Handmade SH dari A-Z adelah 100% buatan tangan...dari mule mencari idea, melukis, memotong, menjait...sumenya by hand...jadi proses utk menyiapkan sesuatu handmade tu agak memakan mase...
Semuanya perlu dilakukan dengan penuh hati2 & teliti..utk kepuasan sume pelanggan...

Ape yg SH nak tekankan kat sini adalah tentang MASA..Utk para pelanggan yg ingin membuat tempahan..SH perlukan kesabaran anda...dan pehamahan anda sume..sebelum anda membuat tempahan..utk mengelakkan kesulitan dan masalah di kemudian hari....Harap maklum ye...(^^,)..

Terma & Syarat

1. Tempahan buleh di buat bila2 mase melainkan SH memberi memo TEMPAHAN DITUTUP SEMENTARA.. Tempahan boleh dibuat di FB, emel ataupun SMS..

2. SH hanya akan comfirm tempahan tersebut SELEPAS MENERIMA PAYMENT dari pelanggan..
sekira pembelian diatas RM50.00...SH menerima deposit separuh dari amount tempahan..

3. Selepas comfirm baru la nama pelanggan yg membuat tempahan itu SH akan letakkan di WAITING LIST / ODER LIST...di sini konsep FIRST PAY FIRST SERVE SH gunakan...selagi tiada pembayaran, SH tidak akan letak nama anda di Q list tersebut ye...
Tujuan SH buat mcm ni..sbb SH x nak terkeliru pada org yg dah bayar dgn yg belum byr...
nanti buat2 rupenye org tu belum byr...dah 1 hal nak mintak payment..kalu senang xpe la jugak...
Kesian pada yg dah bayar...kene tggu lame pulak...

4. Tempoh SH siapkan tempahan adalah bermula selepas SH terima payment..bukan dari tarikh anda membuat tempahan ye...biase SH akan beritahu estimate mase utk SH siapkan tempahan..
yg penting BUKAN anda bayar..1-2 hari sudah siap...(SILA BACA INTRO)...ditambah lagik anda perlu menunggu waiting list....
Harap sume maklum dan faham ye...Jgn nnt ari ni bank in esok dah tnye SH barang dah siap pule...(^^,)..
Jika anda ingin mebuat tempahan...SH harap dpt dibuat awal ye...tiada urgent order....

5. Since buat masa ni SH menjalankan perniagaan melalui ONLINE... Penghantaran akan dibuat hanya melalui POS LAJU...tiada penghantaran BYHAND...

6. Selepas barang di pos...SH tidak akan bertanggungjawab diatas kehilangan dan kerosakan barang sekiranya atas kecuaian POSMEN...






Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com