Followers

Wednesday, September 7, 2011

Oder di buka kembali...

Assalamualaikum semua....
Lame SH x update blog...Masih lom terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada kengkawan n customer2 SH tersayang...
Semoga hari raye kawan2 sume amat bermakna & meriah tahun ni...(^^,)

Setelah sebulan lebih SH tutup oder sbb nak bagi laluan nak raye n setelah penat mengenjoykan diri beraye...hehe...Now SH dah ready nak amik oder semula utk sume handmade or stater kit...
Azam sempena naik cuti raye ni utk lebih Produktif n Inovatif....hihi...(beria je yek..)..InsyaAllah.....

B4 raye ari tu SH ade siapkan sume oder2 customer...ni la SH upload utk sume cuci2 mate ye...meh tengok2 meh....(^^,)..ape2 pertanyaan buleh la di ajukan ke emel, fb or no fon SH yg tertera...

And thanks all sbb sentiase mensupport Sweethandicraft....luv u allssss....

oder from sis dya...loving couple...


Oder from sis Adlin...

  
Oder from sis Dee...


Oder from sis eyqa...kacang hijau comel...(^^,)

ni antara pillow2 yg SH siapkan..ade manyak lagik sebenornye...tapi ni yg sempat SH upload...nnt ade mase SH upload lagik yek...

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com