Followers

Wednesday, September 7, 2011

Oder di buka kembali...

Assalamualaikum semua....
Lame SH x update blog...Masih lom terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada kengkawan n customer2 SH tersayang...
Semoga hari raye kawan2 sume amat bermakna & meriah tahun ni...(^^,)

Setelah sebulan lebih SH tutup oder sbb nak bagi laluan nak raye n setelah penat mengenjoykan diri beraye...hehe...Now SH dah ready nak amik oder semula utk sume handmade or stater kit...
Azam sempena naik cuti raye ni utk lebih Produktif n Inovatif....hihi...(beria je yek..)..InsyaAllah.....

B4 raye ari tu SH ade siapkan sume oder2 customer...ni la SH upload utk sume cuci2 mate ye...meh tengok2 meh....(^^,)..ape2 pertanyaan buleh la di ajukan ke emel, fb or no fon SH yg tertera...

And thanks all sbb sentiase mensupport Sweethandicraft....luv u allssss....

oder from sis dya...loving couple...


Oder from sis Adlin...

  
Oder from sis Dee...


Oder from sis eyqa...kacang hijau comel...(^^,)

ni antara pillow2 yg SH siapkan..ade manyak lagik sebenornye...tapi ni yg sempat SH upload...nnt ade mase SH upload lagik yek...

2 comments:

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com