Followers

Tuesday, July 5, 2011

My Own Pillow...

Finally dpt jugak SH wat pilow ngan real pict ni...rasenye ramai gak customer yg menanyekan SH about pillow ni...tp mase tu SH jwb yg SH x buat lagik...Haaaa...setelah mencube..ni la dia hasilnye...1st time ni...modelnye adalah pict wedding SH ngan my babe...ahaks...ni la pillow pertame yg SH buat utk personal...sebelum ni dok buat utk org je...hehe....(^^,)

2 comments:

  1. dear..dah jadi ye ??
    kalau ninie nak tempah boleh ?? :)

    ReplyDelete
  2. kalau nk tempah mcm mana???saya minat tgk benda2 mcm ni..semua nya cantik,kalau boleh sy nk try buat sndri..boleh tlg aja kn..and ape bahan2 yg digunakan untuk buat semua ni...

    ReplyDelete

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com