Followers

Monday, July 11, 2011

Bile SH masuk news Paper...(^^,)



Sabtu lepas - 09/07/2011...kuar  la artikel tentang SH kat SINAR HARIAN...tentu la firstly SH nak say thank you kat wartawan sis Azlina Othman sbb sudi menulis artikel tentang SH...
Pagi tu famili dah sibuk call kate cite dah kuar...w'pon slalu SH bgn tido lambat...tp ari tu semangat ajak my babe kuar p carik paper...hehe...sampai 3 paper tu SH beli...hihi...saje...bukan senang muke kite nak masuk paper ye tak?
And thanks gak kat kawan2 n customer2 yg say congrats kat SH...tanpe korang rezeki SH xkan semurah ni..
SH bersyukur dlm mase setahun ni,,,usaha dan hasil tangan SH mendapat sambutan di seluruh Malaysia...SH ade beberape org regular customer yg x jemu2 bagi sokongan... Mekacih yg x terhingga buat sis2 sume...
SH selalu berdoa...agar diberikan kesihatan yg baik..mase yg panjang utk menyiapkan order2 customer...dan yg penting Idea dari Allah s.w.t supaya ape yg SH hasilkan dapat memuaskan hati customer2 SH...SH tau, apabile masuk je duit kat akaun SH..customer pasti akan mengharapkan pulangan yg berbaloi..dan itu amanah yg SH harus sempurnakan...Ape2 pun, SH nak mintak maaf jugak..kalu ade yg x berpuas ati ye...sayang u allssssss...(^^,)
Impian SH nak terus melangkah...dan terus melangkah maju lagi dalam hidup ni...walaupon SH pernah gak gagal...tapi Alhamdulillah Allah s.w.t selalu bg SH fikiran yg positif!!!...dan SH selalu mencube dan mencube....Thanks God....
Bak kate eddry (komposer) dlm rancangan FUHHHHH!!!!...KALAU KITE NAK KAN SESUATU, KITE XLEH DOK UMAH DAH HANYE BERDOA....KITE MESTI LAKUKAN SESUATU...(lebih kurang gitu le ayatnye)...hehe....
Dah panjang ni SH membebel..(hobi)..so thanks once again all.....terus lah menyokong SWEETHANDICRAFT ye.....mmmuuuaaaahhhh!!!!!
Posted by Picasa

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com