Followers

Monday, August 8, 2011

koleksi cute keyshain

Salam semua...:)...Selalu dah wat posting utk Cute Little Pillow kan...kali ni nak wat posting utk Cute Keychain plak...hehe...
Ni antara keychain2 yg SH hasilkan le...ade tu adik yg buat...Actually banyak yg x dpt amik pict...
siap terus pos ke customer...sbb keychain ni kecik2...
siap je kite terus packing sbb xnak sepah2...so kalu nak amik pict tu...nak kene bukak2,,,tu le yg wat SH x amik gambo...hehe...cam biase SH akan update kat picasa ye,,,x sempat nak posting satu2...:)

Wednesday, August 3, 2011

Bantal2 bucuk a.k.a Cute Little Pillow

Salam all...lame dah SH x update blog...cam biase...aktiviti harian SH sgt le kebizian...ntah ape yg bz SH pun xtau..huhu...selalu SH sempat on9 FB je...

So pade bulan Ramadhan ni..rasenye lom terlambat lagik SH nak ucapkan Selamat Berpuase pade kengkawan dan customer2 SH yg amat dihargai...

SH pun dah agak lame close oder buat sementare waktu...sbb SH nak siapkan yg pending n buat le persiapan nak beraye sket...(Misi utama KEMAS UMAH)...hehe...sbb SH ni kalu dah menjait...bersepah 1 umah...

So SH ade update sket pict pilow yg di oder oleh customer2 SH yg tersayang kat Picasa...senang sket dpt show off banyak pilow dlm 1 frame...kalu nak upload satu2 agak lambat kan...Time kaaaasssiiihhhh bebanyak kat customer SH....

InsyaAllah settle sume SH akan open oder semule,,,Thanks all....(^^,)

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com