Followers

Monday, December 26, 2011

Cute Little Pilow...~~~~

Lama kan SH x update pasal Cute pillow...ok kali ni SH sempatkan juga mase utk uplot masterpiece Sweethandicraft ni...utk para2 customer or sesape yg berminat nak oder...boleh la melihat lebih banyak contoh design cute pillow di fb SH...http://www.facebook.com/sweethandicraft
Thanks a lot untuk customer2 yg sudi mengoder ngan SH...


Semua ni handmade n dijahit by hand 100%..betapa tabahnye SH...hehehe...










 Photo2 yg SH uplot ni dah lame punye oder sebenarnye,,baru ni sempat di uplotkan...so cam biase la...teruskan menyokong dan support Sweethandicraft ye sayang2 sume...(^^,)

Cute coin purse

Lately ni..kami warga2 SH suke sgt mencube menda2 baru...ye la..dah hampir 2 tahun bermain dgn felt kan..so kite nak cube mengembangkan lagik pengetahuan n skill yg x seberape ni..(^^,)..So kali ni SH ade buat Cute Coin Purse...coin purse ni made from kain belacu...and drawingnye pule menggunakan fabric die..kalu berminat buleh a oder ye...xde di pasaran tau..hanya di SWEETHANDICRAFT...(^^,)
Cute coin purse ni hanya RM8.00 per pcs ye...

Yang ni dah siap...crazy cute kan...

ini contoh2 yg belum siap..

comel..comel..comel...




cute for ur kids..


tadaaaaa.....jom cuci mata anda...RM8.00 per pcs ye...

Reversible Bag - Cotton fabric

Salam n selamat tengahari sayang2 sume....kali ni posting pasal bag lagik ye...
Ni pun antara beg2 yg mendapat sambutan HANGAT di fb...utk tgk lebih banyak gambar beg..sile ke cni ye
-----> Super Gojes Bagss..






Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com