Followers

Friday, September 30, 2011

~~~~Another suggestion utk Cute & Sweet Gift~~~~~



Utk hari ni SH nak suggest n bagi idea another sweet gift utk u all bg pade somebody...produk keluaran Sweethandicraft...hehe...iaitu Cute Frame...

Actually frame kat atas ni agak dah lame jugak customer SH (Sis Yana) oder...baru ni SH sempat upload...kalu upload kat fb agak laju la jugak..tp kat blog ni x sume pict dpt di upload...

So Frame ni sgt sesuai dgn ape2 occasion...Wedding ke..Bufday ke...Anniversary ke..or personal
collection...Same as Cute Pillow...Comel kannnn???...(^^,)

Wednesday, September 28, 2011

Sessi fotoshoot with Mingguan Wanita

Selamat pagi sume...jam dah kol 1.21am...SH baru pas memotong n menjait siap 1 pillow..so nak ilang2kan lenguh tangan ni...SH take 5 mengupdate blog ni...(^^,)

Cam SH bgtau kat fb ari tu...Sabtu yg lepas SH ade la wat fotoshoot sket ngan majalah Mingguan Wanita...Sessi fotoshoot ni bukan intebiu SH...cume SH di suruh membuat demo utk ruangan Lakukan Sendiri kat majalah Mingguan Wanita tu...:)..Ape2 pun..SH bersyukur sbb dpt peluang n pengalaman yg mcm ni...Alhamdulillah..Thanks to wartawan Nisah n cameragirl Lala sbb sudi singgah kat umah SH yg nun jauh kat CIQ ni...

Date kuar SHnye demo tu xsure lagik...nnt kalu dah kuar...SH kepoh2 kat fb yek...hehe...
So pade sessi tu, SH ade le wat demo utk 3 item kat pict di atas...Cute Little Pillow (wajib), frame n cekak rambut clover...actually mase sgt suntuk..ikutkan ati, nak wat yg lagik menarik..tapi apekan daya...SH ni sensorang je...xcukup kakitangannye...huhu...
Wokeh...c u next entry k...jom kepoh2 kat fb SH..(^^,)

Wassalam...

Sunday, September 11, 2011

Cuties Ribbon Brooch

Salam n Selamat pagi allsss....
Pagi2 ni SH dah bangun n menjalankan kegiatan kraf ni seperti biase..
mudah2an bangun pagi rezeki masuk dengan jayanye....insyaAllah..

So entry kali ni SH nak post pasal ribbon brooch yg cute ni..
Actually SH ni terlalu fanatik ngan menda2 yg super cute n fancy2..
Mase jenjalan kat Melake tu...SH terpandangkan ribbon2 yg comel..
n beli...walopun xtau nak watpe...
bile balik umah...SH pun dok menerai utk buat brooch ni...
ni la hasilnye...



yg paling SH suke corak burberry tu...sbb ribbon corak tu ssh sgt nak dpt..
pasni nak sambung jait pillow plak...daaaa......

Wednesday, September 7, 2011

Oder di buka kembali...

Assalamualaikum semua....
Lame SH x update blog...Masih lom terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada kengkawan n customer2 SH tersayang...
Semoga hari raye kawan2 sume amat bermakna & meriah tahun ni...(^^,)

Setelah sebulan lebih SH tutup oder sbb nak bagi laluan nak raye n setelah penat mengenjoykan diri beraye...hehe...Now SH dah ready nak amik oder semula utk sume handmade or stater kit...
Azam sempena naik cuti raye ni utk lebih Produktif n Inovatif....hihi...(beria je yek..)..InsyaAllah.....

B4 raye ari tu SH ade siapkan sume oder2 customer...ni la SH upload utk sume cuci2 mate ye...meh tengok2 meh....(^^,)..ape2 pertanyaan buleh la di ajukan ke emel, fb or no fon SH yg tertera...

And thanks all sbb sentiase mensupport Sweethandicraft....luv u allssss....

oder from sis dya...loving couple...


Oder from sis Adlin...

  
Oder from sis Dee...


Oder from sis eyqa...kacang hijau comel...(^^,)

ni antara pillow2 yg SH siapkan..ade manyak lagik sebenornye...tapi ni yg sempat SH upload...nnt ade mase SH upload lagik yek...

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com