Followers

Sunday, September 16, 2012

Booth Gego 2012 - 08/9/12 - Bukit Timbalan

Salam...Sempena Gego 2012 n JB art Festival 2012 bertempat di Bukit Timbalan ni,kami Sweethandicraft berpeluang lagi utk bukak booth...kali ni x le berape meriah sgt...stok pun x banyak...maklum la dpt information pun last minit..ditambah ngan bulan raya...so kebizian tu mmg x dpt dibendung lagi...anyway..just for fun n experience...:)


Sikit kan barang kami...ape nak buat..x sempat nak wat stok..meja pun kosong..hukhuk...yg baju2 tu bukan kami punye...tu jiran sebelah menyebelah yg punye...:)
ni la dia rupa Bukit Timbalan...pada yg luar dari JB..bangunan ni salah satu tempat bersejarah dalam negeri Johor....luv it!!...


Sunday, September 2, 2012

Frames comel~~~030912

Salam n gud morning....cam biase blog dah bersawang x diupdate...kali ni nak upload hasil2 frame yg dah zaman tok kadok di oder....:)...Frames macam ni biase org oder utk jadikan gift...selain dari pillow....






ni antara2 frame yg di tempah customer...banyak lagi di FB ye...kalu ade mase nanti upload lagi kat cni....tq sebab cuci mata....:)

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com