Followers

Friday, December 30, 2011

2011 dalam kenangan..Selamat datang 2012~~~

Assalamualaikum n selamat pagi semua..Ade yg belum tido ke...(^^,)..Hari ni adalah 31 Dec 2011..maka dengan ini akan datang la 2012...tahun baru masihi utk kita..Pagi2 ni tetiba SH saje buang2 masa menceceh kat cni...nak cite suke duke di tahun 2011..tahun yg tersangat la banyak memberi makna utk SH...

2011 SH ibaratkan tahun rezeki...Alhamdulillah...kenape SH ckp mcm tu...sbb pada tahun ni la dunia kraf (especially felt) sgt mendapat sambutan dan berkembang pesat...bermula daripada pendedahan rakan2 krafter di media...SH pun terasa la kesannye n terima la tempias yg baik...rezeki tempahan datang mencurah2..Rasenye seluruh Malaysia SH dah pernah hantar hasil tangan SH...terharu2...dan dlm2 diam..SH pun sibuk2 jugak nak glemer...merase la jugak masuk di SINAR HARIAN dan jugak 3 minggu di MINGGUAN WANITA...Keluaran2 tu ade SH update..kecuali 2 mggu di MW SH xsmpt nak update dlm blog ni...

SH bangga berada di dalam dunia penggiat kraf ni..baru la SH dapat rasakan bidang kraftangan ni sangat la meluas..sebut je la ape saje...Felt, Fabric, Paper, Beads, ntah ape lg..kalau tangan tu dah seni..sume pun boleh mendatangkan hasil yg cantik...SH salute sgt kat rakan2 krafter yg sangat kreatif...dari masa ke semasa SH banyak belajar...dari segi pengetahuan jahitan, bahan2, idea...semuanya semakin berkembang dari masa ke semasa...Alhamdulillah syukur pada Allah yg memberi peluang ini pada SH...yg paling membahagiakan dan membanggakan SH...apabile hasil tangan SH dihargai dan diberikan pujian dari customer...mase tu hanya Allah yg tau camane bersyukurnye SH...(^^,)

13 Sept 2011 jugak, SH telah pun mendaftar di SSM...dengan rasminya sebagai SWEETHANDICRAFT GIFT SHOPPE & CRAFT SUPPLY (JM0604734-H)..best..best..best...rase cam time ni jugak nak bukak kedai...tapi lom mampu lagik..hehe...SH harap ni sebagai langkah permulaan utk SH semakin berkembang maju...InsyaAllah....

Senang cite 2011 adalah tahun kraf bagi SH...(^^,)..pagi petang siang malam dlm otak ni kraf...kraf..kraf...
Dlm hal ni SH sgt beruntung dan bersyukur...dikurniakan suami yg saaangggaaaattt memberi sokongan yg x berbelah bagi..walaupun x tolong dari segi tenaga...sokongan moral dan kewangan yg di beri sangat SH hargai...x lupe kat kaum kuarge..emak, adik beradik..anak saudara...semua la..semua pun sentiasa memberi sokongan n dengan sokongan ini la SH masih bertahan...oh ye...pada kawan2 juga...especially kawan2 krafter terutamanya warga RBT (nama panjang susah nak eja)...tq all...sebab SH banyak belajar dari kawan2 di grup ni...

2012..SH harapkan sinaran utk bidang yg diceburi ni lebih cemerlang lg...kalau boleh SH nak rebut lebih banyak peluang utk majukan diri ni...kalau boleh jugak nak menggali segala ilmu dan pengetahuan tentang kraf yg mmg xde penghujungnye...kepada customer2 yg SH sayangi..terima kasih sbb menyokong SWEETHANDICRAFT...tanpa anda, siapa la saya...hehehe...(its true)...Lots of love utk semua...

2011 dalam kenangan...Selamat datang 2012....wassalam....

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com