Followers

Monday, March 26, 2012

Car Booth Sale - Danga Bay 03032012~~~TWTUP JOHOR 2012...

Salam sume..dah naik bersawang blog SH ni lame x update..kali ni SH nak share pengalaman kami involve dlm jualan off9..selalu kan on9 kan...ni kali kedua kami buke booth..tahun lepas kami ade buke di Batu Pahat...kali ni ade peluang..kami dpat la jugak menyelit kat CBS kelolaan JOHO ni...
Sambutan dari crowd sangat membanggakan mase ni..kami sangat terharu bile handmade kami mendapat sambutan yg hangat...maybe sbb Danga Bay tempat rekreasi yg HOT kat JB kan..so jom cuci2 mate ye..(^^,)

Penyeri Booth Sweethandicraft



Famili members yg sgt menyokong..:)

Comel x..comel x..comel x???...hihi

Sume sold out..Thanks pade yg beli...

Owl pun sold out..sangat HOT that day..

sempat posing..:)
Ade banyak lagik gambo...tapi xsume dapat di tempel kat cni..pengalaman yg hebat...n membuatkan kami semakin bersemangat utk mengasilkan kraf yg gojes2....(^^,)

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com