Followers

Wednesday, August 3, 2011

Bantal2 bucuk a.k.a Cute Little Pillow

Salam all...lame dah SH x update blog...cam biase...aktiviti harian SH sgt le kebizian...ntah ape yg bz SH pun xtau..huhu...selalu SH sempat on9 FB je...

So pade bulan Ramadhan ni..rasenye lom terlambat lagik SH nak ucapkan Selamat Berpuase pade kengkawan dan customer2 SH yg amat dihargai...

SH pun dah agak lame close oder buat sementare waktu...sbb SH nak siapkan yg pending n buat le persiapan nak beraye sket...(Misi utama KEMAS UMAH)...hehe...sbb SH ni kalu dah menjait...bersepah 1 umah...

So SH ade update sket pict pilow yg di oder oleh customer2 SH yg tersayang kat Picasa...senang sket dpt show off banyak pilow dlm 1 frame...kalu nak upload satu2 agak lambat kan...Time kaaaasssiiihhhh bebanyak kat customer SH....

InsyaAllah settle sume SH akan open oder semule,,,Thanks all....(^^,)

2 comments:

  1. selamat berpuasa jugak kak..
    geram lah tgk pillow2 akak...cute gile..
    nak buat xpandai..hahaa

    ReplyDelete
  2. bleh je nak buat yu...ntah2 ayu lagik kretip dr akak...sj x tunjuk bakat....hehe...selamat berpose yu...:)

    ReplyDelete

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com