Followers

Sunday, January 30, 2011

FebRuaRy CoNteSt

Apa koMen u All aboUt sTuff / cRaft kat Sweethandicraft ni?? (X kiSah la Komen Positif Or negatiF...JanJi ianYa meMbina K)....(^^,)

SiLe tinGGalkan Komen aNda yE...Thank YoU..(^^,)

8 comments:

  1. mmg best2, cute2, cantik2..eeeeeeeeeeeeeeee geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm sgt2 tgk hasil kreatif ko...AKU SUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teruskn berkreatif ye sayangggggg...

    ReplyDelete
  2. kreatif....kreatif...kreatif...
    comel...comel...comel...

    paling suker katkoleksi bantal2 kamu :)

    ReplyDelete
  3. kredit for sweethandicraft..buatan kraf tangan yg sangat cantik..kreatif..comel n cute2 sangat-sangat..suke sangat2 pillow yg order dr sweethandicraft..gilerr comel..:)..
    suke...suke...suke..

    ReplyDelete
  4. ur hand made craft sgt2 menarik..tertarik..kau memang d'boooom...yang paling d'boommm..ur cute pillow handmade..tabik spring..toing..toing..10x..gud luck..

    ReplyDelete
  5. Teruskan berkarya! (sebenarnye nak cakap bantal2 tu SANGAT comel hik :P)..........U'r Rock!...

    ReplyDelete
  6. Syana memang terkedu lah tengok koleksi2x kat sweet handicraft nie. Gabungan warna2x yang digunakan memanglah tersangat cantik dan menyerlah. Design2x pillow kat sini pun unique n comey. Confirm lena lah tido peluk pillow2x tuhh sume. =) mungkin di masa akan datang sweet handicraft boleh come out dengan product baru pulak. Pencil case and sling bag misalnya. Selamat maju jaya!

    ReplyDelete
  7. thank akak sbb hasilkan produk yg menarik dan cute ni...ska sngt2 kat craft akak ni, smua produk yg akak hasilkan comel2 jew blaka....xsbr nk tgu siap sy punya order..ti akak bleh la wat tambahan order tok beg gi kelas...mesti cantik kalo bleh pakai beg design kita sdri n hanya akak leh realisasikan impian kami yg nk bgya dgn beg design sdri.....slamat maju jaya tok akak n smoga murah rezki selalu....:-)

    ReplyDelete

Lain2 hasil tangan Sweethandicraft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

mysweethandicraft.blogspot.com